امروز یکشنبه 04 آذر 1403 http://kalengi.cloob24.com
0
 

معرفی پایه های رله یکی از مسائلی است که در برق صنعتی نیاز داریم بدانیم تا استفاده صحیح از رله ها در مدار های فرمان داشته باشیم و در این آموزش از آموزش های برق صنعتی در کالنجی به معرفی پایه های رله شیشه ای می پردازیم تا نحوه ی تشخیص پایه های رله برای ما آسان شود.

معرفی پایه های رله و تشخیص شماره های روی آنها

همانطور که در بالا گفتیم باید پایه های رله را به خوبی تشخیص دهیم و در تصویر پایین پایه هایی که در رله استفاده می شود را مشاهده می کنید.

 

معرفی پایه های رله

 

همانطور که در بالا مشاهده می کنید به معرفی پایه های رله طرح فیندر می پردازیم که دو تا از پیچ های آن مربوط به تغذیه بوبین است و 3 تا در پایین مربوط به ورودی کنتاکت فرمان است و در بالا 6 خروجی داریم که 3 تا NO یا کنتاکت باز و 3 تا NC یا کنتاکت بسته داربم.

فیلم معرفی پایه های رله و سیم بندی پایه های آن

در ویدیو پایین به صورت مفصل هم پایه های رله را توضیح دادیم و هم نحوه سیم بندی آن را بیان کرده ایم که پیشنهاد می کنم مشاهده کنید.

 

دانلود ویدیو

 
همانطور که در ویدیو توضیح دادیم باید به اطلاعات درج شده روی خود رله ها قبل از سیم بندی توجه کنیم که تغذیه بوبین ما نیاز به برق AC  یا DC دارد، همچنین به جریان خروجی هم توجه کنیم که مصرف کننده بیش از جریان مجاز رله به آن وصل نکنیم، که این مورد را باید هنگام خرید رله مد نظر داشته باشیم.
 
شاید برایتان سوال پیش بیاید که رله های چه کاربردی دارد و اساساً در چه جاهایی از آنها استفاده می شود
در دو آموزش پایین هم در مورد رله های حالت جامد یا SSR صحبت کردیم و هم در مورد کاربرد رله توضیحاتی را ارائه داده ایم
 

عضو ****** کالنجی شده اید؟ با عضویت در ****** کالنجی از جدید ترین آموزش های برق و تخفیف های فوق العاده محصولات با خبر می شوید – می خواهم عضو ****** کالنجی شوم

منبع:

http://kalengi.ir/glass-relay/

0
 
 

آموزش نصب آسانسور

نظرتان در مورد شغل پر درآمد نصب و اجرای آسانسور چیست؟

آموزش نصب آسانسور از جمله آموز هایی است که اغلب به صورت حضوری آموزش داده می شود اما در این بسته در سایت کالنجی به تمام جزییات  آسانسور به صورت ویدیویی پرداخته ایم و از تمام و المان هایی که در آسانسور استفاده می شود فیلم برداری کرده ایم و به شما یاد خواهیم داد که چگونه یک پروژه نصب آسانسور را انجام دهید.

آموزش نصب آسانسور به دلیل کم بودن نیروی اجرایی آن نسبت به برق ساختمان و هم چنین استفاده آن در اغلب آپارتمان های کشور می تواند یک شغل پر در آمد باشد!

چرا شما از این بازار پر در آمد محروم باشید؟

آموزش نصب آسانسور برای چه کسانی مناسب است؟

این بسته به زبان ساده هم نحوه سر بندی تابلو اسانسور و هم معرفی تجهیزات و هم استاندارد ها را آموزش داده است و به همین خاطر هم برای برق کاران ساختمان و برق کاران صنعتی مناسب است، اگر شما جزء این دو گروه نیستید و به یادگیری این مبحث علاقه مندید، لازم به ذکر است که اطلاعات فوق العاده ای در این بسته نهفته است که حاصل مطالعه ده ها کتاب و تجربه های کاری است که در این بسته آموزش داده شده که برای تان مفید خواهد بود.

آموزش نصب آسانسور

سر فصل های آموزش نصب آسانسور

بخش های تئوری

معرفی بخش های مکانیکی و الکتریکی

کابین آسانسور

ضربه گیر

ریل راهنما

 معرفی سیستم ترمز ایمنی (پاراشوت9

معرفی گاورنر

درب ها

وزنه تعادل

فلکه های کششی و هرز گرد

سیم بکسل

زنجیر جبران

آپرون

روشنایی

معرفی ترمز مغناطیسی و نحوه کار آن

 معرفی سنسور های مغناطیسی

میکروسوییچ ها در آسانسور

تابلو فرمان آسانسور

موتور خانه و چیدمان اجزا در موتور خانه

چاه آسانسور

بالا سری

چاهک

تراول

و…

بخش های عملی

موتور آسانسور

لامپ های تونلی

معرفی ریویزیون

ترمینال ها

تابلو برق آسانسور

تابلو کنترل

یوک

گاورنر

سنسور توقف و دور انداز

مگنت درب

شستی ها

ساسپنشن

ضربه گیر

فلکه هرزگرد

راه اندازی اولیه

راه اندازی کامل

پروژه عملی

و…

بخش محاسباتی

محاسبه زاویه الفا

 محاسبات مربوط به کابین

محاسبات مربوط به فلکه کششی

ظرفیت و جرم کابین

و…

در چند جمله کوتاه به من بگویید بسته آموزش نصب آسانسور از چه چیز هایی تشکیل شده است؟

آموزش ویدیویی و عملی آسانسور به زبان فارسی

آموزش تئوری و محاسبات آسانسور به زبان فارسی

آموزش نکات مربوط استاندارد های اجرای اسانسور در نظام مهندسی ساختمان

فایل نرم افزار LIFT DESIGN به همراه آموزش نرم افزار

مجموعه ای کامل از استاندارد هاف قوانین،کاتالوگ ها و…

ویدیو هایی از اخرین دستاورد های صنعت اسانسور به زبان فارسی

آموزش نصب آسانسور

مدرس بسته آموزش نصب آسانسور کیست؟

مدرس این دوره آموزش نصب آسانسور مهندس مجتبی الدرمی است

ایشان مدرس رسمی و عضو سازمان نظام مهندسی کشور می باشد.

 

 

 

 

 

ضمانت رضایت شما از این محصول

من محمود غفاری  این ضمانت را به شما می‌دهم که در صورت عدم رضایت شما از مطالب ارائه شده در این محصول، تمام مبلغ پرداختی را با رضایت کامل به شما بازگردانم از این بابت آسوده باشید که هیچ ریسکی انجام نمی‌دهید.ضمانت

0
مدار فرمان ژنراتور اضطراری در مواقعی استفاده می شود که ما می خواهیم ژنراتور را کنار برق شهر داشته باشیم و چنانچه برق شهر قطع شد، ژنراتور برق مصرفی ما را تـامین کند، این سیستم با نام های مختلف در صنعت نام برده می شود مانند مدار برق اضطراری، مدار چنج آور، مدار امرجنسی و…، در همه ی این نام ها منظور تامین برق اضطراری است که اکثر مواقع توسط ژنراتور های دیزلی یا یا بنزینی تامین می شود.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت کلی در دو دسته قرار می گیرند:

1 – ژنراتور پس از قطع برق شهر به صورت دستی روشن شود و دارای اولویت بندی باشد یعنی وقتی برق شهر و برق ژنراتور اماده وصل شدن به مصرف کننده باشد،اولویت با برق شهر است و ژنراتور در این لحظه وارد مدار نمی شود
2- ژنراتور پس از قطع برق شهر به صورت اتوماتیک استارت خورده(دیزل ژنراتور هایی که استارتی هستند)و وارد مدار شود

ما در این آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت دستی یا حالت اول را آموزش داده ایم.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری برای من مفید است؟

برای هر جایی که نباید مصرف کننده ها در زمان طولانی بی برق باشند و برق جایگزین نیاز است این مدار مناسب هست منتها اگر میخواهید کل فرایند استارت ژنراتور و خاموش شدن ژنراتور اتوماتیک باشد در این آموزش توضیح داده نشده همانطور که در بالا گفتیم آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت دستی است و می بایست ما ژنراتور را پس از قطع برق شهر روشن  کنیم ولی پس از آن فرایند به صورت اتوماتیک کنترل می شود، در  پایین شرایط دقیق این مدار را توضیح داده ایم.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

نحوه آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری چگونه است؟

اگر آموزش های رایگان ما را دنبال کرده باشید با سبک آموزشی ما آشنا هستید، مدار فرمان ژنراتور اضطراری  نیز مانند مداراتی که در قبل آموزش داده ایم به صورت شبیه سازی به واقعیت آموزش می دهیم و مدار را در قالب ویدویو توضیح میدهیم و همچنین تصویر هر مدار در قالب عکس و فایل PDF  به شما ارائه خواهیم داد.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

 

 
 

با تهیه محصول مدار فرمان ژنراتور اضطراری دقیقاً چه چیز دریافت می کنم؟

 ویدیوی 1: در ابتدا شرایط دقیق مدار و  تجهیزات مورد نیاز شما را معرفی می کنیم و کاربرد این تجهیزات در مدار فرمان ژنراتور اضطراری را به شما می گوییم

ویدیوی 2: سپس نقشه ی برق اضطراری برای مصارف تکفاز  را برای شما شبیه سازی می کنیم و سیم بندی مدار قدرت و فرمان را به صورت ویدیویی به شما توضیح می دهیم

ویدیوی 3: در این ویدیو نقشه مدار برای مصارف سه فاز را برای شما شبیه سازی کرده ایم و به صورت کامل نحوه ی سیم بندی مدار فرمان و قدرت ژنراتور اضطراری را توضیح میدهیم،سعی شده تمام آموزش به صورت کاملا آسان آموزش داده شود.

فایل 4: یک فایل pdf که حاوی نقشه مدار فرمان و مدار قدرت و اسلایدی که ویدیوهای بالا را روی آن توضیح داره ایم در اختیار شما قرار میدهیم

  فایل 5: نقشه مدار فرمان و مدار قدرت را در قالب پنج عدد عکس برای شما آماده کرده ایم تا به راحتی در موبایل ذخیره کنید و از روی عکس هم بتوانید این نقشه را اجرا کنید.

 

 

درباره مدرس آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

محمود غفاری

مدرس این دوره محمود غفاری است که برخی از سوابق او به شرح زیر است:

– نویسنده کتاب شوک الکتریکی

– کارشناس تابلو برق صنعتی

– نویسنده مقالات وبسایت کالنجی

– 6 سال تجربه کاری در حوزه برق صنعتی و برق ساختمان

-برگزار کننده دوره های غیر حضوری آموزش برق صنعتی

-نویسنده بیش از 50 مقاله تخصصی در زمینه برق

 

 

 

 

 

ضمانت رضایت شما از این محصول

من محمود غفاری  این ضمانت را به شما می‌دهم که در صورت عدم رضایت شما از مطالب ارائه شده در این محصول، تمام مبلغ پرداختی را با رضایت کامل به شما بازگردانم از این بابت آسوده باشید که هیچ ریسکی انجام نمی‌دهید.ضمانت

 

 

اطلاعات بیشتر و تهیه محصول

0

 

کنترل سطح مایعات با فلوتر یا قطعات دیگر کاربرد زیادی در برق صنعتی دارد و ما در این آموزش در کالنجی سعی داریم کنترل سطح مایعات با فلوتر را  آموزش دهیم

کنترل سطح مایعات با فلوتر مکانیکی

ساده ترین نحوه کنترل سطح مایعات با فلوتر، از طریق فلوتر مکانیکی صورت می گیرد. فلوتر مکانیکی قطعه ای است که درون خودش یک گوی دارد که به هنگام بالا آمدن یا پایین رفتن  فلوتر، گوی حرکت کرده و کنتاکتی که درون فلوتر هست قطع و وصل می شود. در انتهای فلوتر سه سیم وجود دارد که یکی سیم مشترک (com) هست و دو تای آن کنتاکت بسته (nc) و دیگری کنتاکت باز (no) هست. و برای تشخیص سیم ها می توانیم به کاتولوگ فلوتر رجوع کنیم و اگر کاتالوگ در دسترس نبود می توان با مولتی متر سیم ها را تشخیص داد.

 

 

از فلوتر به دو صورت می شود استفاده کرد یکی اینکه فلوتر را در بالای مخزن قرار دهیم و زمانی که مخزن پر از آب شد فلوتر بالا بیاید و پمپ را خاموش کند و روش دیگر این هست که فلوتر را در ته چاه یا مخزن قرار دهیم و هنگامیکه چاه یا مخزن خالی شد پمپ را قطع کند و از سوختن پمپ جلوگیری کند. در بعضی از پمپ ها که کاملا پمپ در آب غوطه ور می شود فلوتر به پمپ وصل هست که موقع خالی شدن آب پمپ قطع می شود.

فلوتر الکترونیکی

روش دیگر از نحوه کنترل سطح مایعات، استفاده از فلوتر الکترونیکی هست که سه عدد سنسور فلوتر به فلوتر الکترونکی وصل می شود و این سنسور ها درون مخزن در سه وضعیت قرار می گیرند 1- بالا ترین سطح مایع 2- پایین ترین سطح مایع 3- ته مخزن یا چاه. در نهایت رله فلوتر عمل می کند.

 

 

 

در پایین سنسور یک پیچ به نام SELECT قرار دارد، اگر این پیچ وصل نباشد هنگامیکه مخزن پر شود پمپ را خاموش می کند و از سر ریز شدن آب جلوگیری می کند و اگر فاز به این پیچ بدهیم برعکس عمل می کند یعنی موقعی که مخزن یا جاه خالی شد پمپ خاموش می شود و از سوختن پمپ جلوگیری می کند.

 

در پایین نمونه ای از سیم بندی مدارات کنترل سطح مایعات با فلوتر را مشاهده می کنید:

 دانلود ویدیو

 

کنترل سطح مایعات با فلوترکنترل سطح مایعات با فلوترکنترل سطح مایعات با فلوتر

کنترل سطح مایعات با فلوتر

منبع: وبسایت کالنجی آموزش برق

0
 

آموزش نقشه خوانی مدارات برق صنعتی یکی از دغدغه های کسانی است که میخواهند در حوزه برق صنعتی متخصص شوند و در این بخش از آموزش برق صنعتی به آموزش نقشه خوانی مدارات برق صنعتی خواهیم پرداخت و به صورت ویدیویی یک نقشه را تحلیل کرده ایم که به کل جزییات یک نقشه آگاه شوید و نکات آموزشی را از آن استخراج کنید

آموزش نقشه خوانی مدارات برق صنعتی به صورت ویدیویی

ویدیوی پایین را مشاهده کنید و یک مثال از مدارات برق صنعتی را توضیح داده ایم

مشاهده ویدیو

 

نقشه مورد نظر به صورت تصویر

در تصویر زیر نقشه ای که در ویدیو توضیح داده ایم را مشاهده می کنید و نقشه راه اندازی یک الکترو موتور به دو صورت دائم کار و لحظه ای است که به صورت کامل در ویدیو مورد بررسی قرار گرفته است.

آموزش نقشه خوانی مدارات برق صنعتی

 

منبع: کالنجی آموزش برق

0
 

سلام؛ به وبسایت آموزش برق خوش آمدید.

ما در تیم آموزشی کالنجی ، به شما آموزش می‌دهیم که با افزایش مهارت های خود در زمینه برق، دانش خود را در این زمینه رشد دهید یا اگر یک متخصص در زمینه برق هستید دانسته های گران قدر خود را در این وبسایت با دیگران به اشتراک بگزارید تا شاهد حوادث ناخوشایندی همچون برق گرفتگی نشویم.

پیشنهاد می‌کنیم اگر اولین بار است که مهمان وبسایت آموزش برق شده اید فایل صوتی بزرگترین عامل برق گرفتگی را دانلود کنید.
سپاسگزارم